Teaser: BMW 6 Reeks Gran Turismo facelift (2020)

Teaser: BMW 6 Reeks Gran Turismo facelift LCI G32 (2020)Behalve een opgefriste 5 Reeks zal BMW ook een opgefriste 6 Reeks Gran Turismo lanceren!

Woensdag 27 mei is een belangrijke dag voor BMW want naast de 5 Reeks facelift (Life Cycle Impulse (LCI) aldus de Duitsers) staat een opfrisbeurt voor de technisch gerelateerde 6 Reeks Gran Turismo (GT) ook op de planning. Enkele jaren geleden maakte deze unieke fastback koetswerkvorm nog deel uit van de 5 Reeks familie, sinds 2017 vinden we de Gran Turismo bij de Zes.

De gefacelifte BMW 6 Reeks Gran Turismo zal trouw blijven aan zijn karakteristieke vorm met een frisse neus, lichtblokken en extra personalisatiemogelijkheden. Binnenin verwachten we nog meer luxe en comfort naast de nodige toevoegingen op vlak van rijhulp, connectiviteit, veiligheid en gadgets. Wat de LCI update zal brengen inzake motoren is nog koffiedik kijken, mocht BMW hier een 630e (of 645e!) plug-in hybride toevoegen zou de commerciële capaciteiten van de 6GT alvast sterk toenemen. Op een M6 GT moet je anderzijds niet hopen…

Meer nieuws op 27/05!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...