Teaser: Mercedes E-Klasse Coupe en E-Klasse Cabrio facelift (2020)

Teaser: Mercedes E-Klasse Coupe en E-Klasse Cabrio facelift (2020)Volgende week haalt Mercedes het doek van de vernieuwde E-Klasse Coupé en dakloze E-Klasse Cabrio afgeleide!

Begin dit jaar onthulde Mercedes – speciaal voor het later afgelaste Autosalon van Genève – de vernieuwde E-Klasse in de Berline, Break en All-Terrain koetswerkvorm. Kort samengevat doen ze het met een nieuwe neus, nieuwe lichtblokken voor/achteraan, moderner interieur, mild hybride techniek voor diverse motorisaties en uiteraard extra rijhulp/veiligheid/gadgets.

Nu maken ze zich in Stuttgart (Mercedes HQ in Duitsland) klaar voor de onthulling van de technisch gerelateerde Coupé en Cabriolet uitvoering op woensdag 27/05 2020. Geheel volgens de logica verwachten we dezelfde nieuwigheden voor de meer lifestyle E-Klasse’s.

Op motorisch vlak weten we nog altijd geen specifieke details, wel is het huidige topmodel een E53 AMG met 435 pk / 520 Nm die elektrohulp krijgt van een EQ Boost (250 Nm) hulpsysteem. Uiteraard mogen we hierboven nog een E63 AMG en E63 S AMG uitvoering verwachten!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...