Teaser: BMW 5 Reeks facelift (2020)

Teaser: BMW 5 Reeks facelift (2020)De opgefriste BMW 5 Reeks doet het (minstens) met nieuwe lichtblokken!

De huidige BMW 5 Reeks werd eind 2016 voorgesteld waardoor er intussen enige ruimte tot verbetering is inzake connectiviteit, gadgets, rijhulp, veiligheid en personalisatiemogelijkheden. Een facelift/opfrisbeurt is dan ook nakende al prefereert BMW de LCI (Life Cycle Impulse) terminologie.

Eind deze maand verwachten we een volledige onthulling van de 5 Reeks facelift, waarschijnlijk per direct als berline én praktische Touring break. Later volgt dan een soortgelijke update voor de M5 topversie (én M5 CS?) waarbij de keuze voor krachtbron hét belangrijkste nieuws zal zijn. Momenteel is dat een 4.4-liter V8 maar in de wandelgangen weerklinken geruchten omtrent een nieuwe 4.0-liter V8 (mét mild hybride technologie?) die hier perfect zou passen.

Een eerste officiële teaser geeft aan dat de opgefriste Fünfer nieuwe lichtblokken (en bijhorende lichtsignatuur) meekrijgen, daarnaast zal de moderne techniek die in de nieuwe 3 Reeks en opgefriste 7 Reeks zit een goede graadmeter zijn. Motorisch is het dan weer uitkijken naar de onthulling van een 530e Touring plug-in hybride … én een extra 545e plug-in hybride uitvoering?!

Lees hier onze rijtest met de BMW 518d Berline!
Lees hier onze rijtest met de BMW 525d Touring!
Lees hier onze rijtest met de BMW 530e plug-in hybride!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...