Preview: MG Cyberster Concept (2020)

Preview: MG Cyberster Concept (2020)Krijgen we binnenkort een zuiver elektrische compacte roadster?

Na bijna 15 jaar keerde MG recentelijk terug naar de Europese markt. Niet meer met een klassiek gelijnde roadstergamma maar als zuiver elektrische autobouwer met Chinese (SIAC Motor) roots. Eerst kwam de ZS EV crossover, nu lijken ze werk te maken van een compacte roadster.

De MG Cyberster Concept zou een voorbode moeten zijn op een waardige MG B/TF opvolger maar dan met een 100% elektrische aandrijflijn. Het hoge batterijgewicht is daarvoor het grote struikblok, hopelijk hebben ze daar bij MG 2.0 een toepasselijke oplossing voor!

Meer details omtrent de MG Cyberster Concept volgen (hopelijk) snel.

Preview: MG Cyberster Concept (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...