Uittip: Supercars @ Autoworld Brussels (18/05 – 28/06)

Uittip: Supercars @ Autoworld Brussels (18/05 - 28/06)Het weelderige Autoworld Brussels museum heropent met de blitse Supercars expositie.

Een bezoek aan Autoworld Brussels (in het Jubelpark) neemt je steevast mee doorheen de geschiedenis van de automobiel waarbij liefhebbers (jong/oud/groot/klein) hun ogen serieus de kost zullen geven! Enkele keren per jaar voorziet de organisatie ook een thematentoonstelling, in het verleden zagen we zo reeds 50 Years AMG, Italian Car Passion, So British en 100 jaar Bugatti.

Na de verplichte Corona sluiting zal Autoworld Brussels heropenen op 18 mei 2020 inclusief de nodige maatregelen om dat in een veilig (en ontsmettend) kader te laten gebeuren, iets dat zeker moet lukken met 14.000 m2 aan ruimte.

Extra interessant is de Supercar expositie die direct de meest blitse bolides in de spotlights zet. Denk aan de moderne hypercars (McLaren P1 en Porsche 918 Spyder) maar ook aan oldschool klassiekers zoals de Ferrari Enzo en Porsche Carrera GT. Ook de Audi R8, BMW i8, Lamborghini Aventador SVJ en Porsche 911 GT2 RS zijn ook van de partij net de super exclusieve Touring Superleggera Disco Volante en Touring Superleggera Sciadipersia.

De Supercars zijn te bezichtigen in Autoworld Brussels van maandag 18 mei tot zondag 26 juni 2020, tickets koop je bij voorkeur via de website.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...