Officieel: Audi A8 L Security (2020)

Officieel: Audi A8 L Security (2020)Wanneer luxe, comfort, status én veiligheid op je prioriteitenlijstje staan: de gepantserde Audi A8 L Security.

De nieuwe A8 luxelimousine biedt een royale hoeveelheid comfort, prestige, gadgets en – zeker in de verlengde koetswerkvorm – extra beenruimte achterin. Wanneer het wat sneller mag is er de S8 sportlimousine al hebben ze in Rusland nu (opnieuw) een A8 L Security. Die beidt de nodige bescherming volgens het VR9 niveau (en VR10 ramen) wat voldoende moet zijn voor handgranaten, landmijnen, scherpschutters en automatische wapens.

De Audi A8 L Security ziet er binnenin grotendeels hetzelfde (en luxueus) uit, onderhuids werd het geheel enorm verstevigd wat resulteert in een leeggewicht van 3.800 kg! Daarnaast zijn zowel de banden als deuren in staat om nog te functioneren wanneer deze stevig gehavend zijn. Met de nodige contacten krijg je ook extra (blauwe) LED verlichting rondom, kwestie van je status extra duidelijk maken. Iets dat ook goed kan met de 4.0-liter V8 die hier ook 571 pk / 800 Nm voorziet, net zoals in de S8!

Audi heeft 400 werkuren nodig om een reguliere A8 L om te bouwen in de A8 L Security specificatie. Daarvoor vragen ze minstens 500.000 euro maar op veiligheid staat nu eenmaal geen prijs.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...