Officieel: SsangYong Tivoli 1.2 Turbo 128 pk (2020)

Officieel: SsangYong Tivoli 1.2 Turbo 128 pk (2020)De vernieuwde SsangYong Tivoli krijgt een nieuwe benzinemotor.

Na de eerdere toevoeging van een CNG motorisatie verbreedt SsangYong nogmaals het Tivoli motorengamma. Naast de krachtigere 1.5-liter benzinemotor en de 1.6-liter diesel vinden we nu een zuinigere en milieuvriendelijkere 1.2-liter Turbo driecilinder in het vooronder.

Deze voorwielaangedreven Tivoli beschikt over een manuele 6-versnellingsbak en biedt 128 pk / 230 Nm (135 g/km CO2 WLTP). Vanaf 14.990 euro kan de Tivoli 1.2 Turbo reeds de jouwe zijn terwijl je eveneens van een royale veiligheidsuitrusting geniet met standaard automatische noodremhulp, actieve rijstrookassistentie, verkeersbordendetectie, wegrijhulp op helling en vermoeidheidsdetectie.

De nieuwe Tivoli 1.2 Turbo is vanaf nu te verkrijgen bij de SsangYong verdeler.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...