Officieel: Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio + Giulia Quadrifoglio update (2020)

Officieel: Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio + Giulia Quadrifoglio update (2020)Na de reguliere modellen frist Alfa Romeo ook de Stelvio Quadrifoglio en Giulia Quadrifoglio op die nog steeds 510 pk sterk zijn.

Op een échte facelift voor de Giulia en Stelvio is het nog even wachten, wel trakteert Alfa Romeo hun bestellers op een deugddoende update. Net zoals de reguliere varianten krijgen de Quadrifoglio topversies nu een moderner interieur met een beter/groter infotainmentsysteem, opgefriste middenconsole en extra rijhulp (Lane Assist, Traffic Sign Recognition, Active Blind Spot Assist, Active & Intelligent Cruise Control, Traffic Jam & Highway Assist en Driver Attention Assist).

De personalisatiegids omvat 21” lichtmetalen velgen, nieuwe LED achterlichten en vier verschillende kleurcategorieën: Competizione, Metallic, Pastel en Heritage waarvan die laatste de Rosso 6C Villa d’Este, Ocra GT Junior en Verde Montreal tinten omvat. De toevoeging van en Akrapovič uitlaat (uit titanium en carbon) zorgt voor een nog betere soundtrack.

Voorin ligt nog steeds een 2.9-liter V6 biturbo benzinemotor, goed voor 510 pk / 600 Nm! Deze is gekoppeld aan een 8-traps sportautomaat met lange schakelflippers achter het stuurwiel. Via een nieuw Performance submenu kan je in het 8,8” infotainmentsysteem allerhande prestatiegerichte details weergeven zoals de (motor)temperatuur, realtime verbruik, koppelafgifte en turbodruk. De Giulia Quadrifoglio blijft trouw aan zijn achterwielaandrijving, de Stelvio Quadrifoglio rekent op de vier wielen.

De opgewaardeerde Stelvio Quadrifoglio en Giulia Quadrifoglio zijn vanaf nu te bestellen bij je favoriete Alfa Romeo verdeelpunt, leveringen zullen spoedig plaatsvinden.

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio!
Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...