Dit is de zuiver elektrische BMW iX3!

Dit is de zuiver elektrische BMW iX3!Vroeger dan voorzien maken we kennis met de zuiver elektrische BMW iX3!

Na de iX3 Concept en allerhande vrijgegeven informatie wou BMW later dit jaar het doek van de veelbelovende iX3 SUV halen, het internet geeft ons vroegtijdig toch al duidelijke beelden. Daarmee is direct duidelijk dat BMW zo goed als volledig vasthoudt aan de conceptuele voorbode maar zowel voor de grille als achterklep een meer conventioneel design kiest. Niet zoals bij de nieuwe 4 Reeks Coupé dus!

De iX3 zal de tweede zuiver elektrische BMW worden na de futuristische i3 die al enkele jaren meegaat, later volgt nog een i4 (elektrische 4 Reeks Gran Coupé?) en iNEXT SUV (elektrische X5?). De BMW iX3 is voorzien van achterwielaandrijving (!) en een 286 pk / 400 Nm sterke aandrijflijn, dankzij een 74 kWh batterijpack moet een rijbereik van 400 km (WLTP) mogelijk zijn aldus de Duitse premiumconstructeur.

BMW zal de iX3 produceren in Dadong (China) en erna wereldwijd verschepen, in Europa neemt hij het op tegen de Audi e-tron, Mercedes EQC en Tesla Model Y.

Dit is de zuiver elektrische BMW iX3!

De iX3 Concept:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...