Nieuwe Porsche 911 (992) Carrera S en 4S nu verkrijgbaar met manuele versnellingsbak (2020)

Nieuwe Porsche 911 (992) Carrera S en 4S nu verkrijgbaar met manuele versnellingsbak MT7 (2020)De Porsche 911 Carrera (4)S zorgt met de handbak ongetwijfeld voor een extra portie betrokkenheid.

Modeljaar (jaarlijkse kleine updates van uitrusting en mogelijkheden) 2021 brengt voor de Porsche 911 sportwagen niet enkel een nieuwe Python Green koetswerkkleur, ook InnoDrive (uitgebreide adaptieve cruise control) en SmartLift (automatisch – via GPS data – de neus verhogen bij verkeersdrempels) maken hun intrede. Puristen zijn dan weer blij dat er opnieuw een manuele versnellingsbak met zeven verzetten beschikbaar is.

Daarvoor moet je wel richting de Carrera S (achterwielaandrijving) en Carrera 4S (vierwielaandrijving) modellen. De manuele Coupé zou met het nodige fingerspitzengefühl de 0-100 sprint in 4,2 seconden kunnen afleggen, de topsnelheid ligt boven de 300 km/u. De zevende versnelling is een zogenoemde overdrive, eerder (lees: stiller en brandstofbesparend) voor op de autosnelweg dus.

De manuele transmissie is zowaar een gratis optie, toch moet je toch nog zeker 120.000 euro op tafel leggen voor een 911 (992) Carrera S Coupé. Vierwielaandrijving of de cabrioversie vragen een nog grotere investering net zoals de aantrekkelijke optielijst. Bestellen kan vanaf NU!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...