Preview: BMW X8 (2021)

Preview: BMW X8 (2021)Maakt BMW werk van nog een luxueuze(re) SUV als vlaggenschip?

Met de X1, X2, X3, X4, X5, X6 én X7 heeft BMW vandaag de dag reeds een riant aanbod aan SUV’s, toch zouden ze in München nog een telg overwegen. Geheel volgens de logica zou dat dan een X8 worden, intern G09 gedoopt. De technische basis zou overkomen van de – kolossale – X7 maar in de plaats van een zevenzits configuratie zou er hier (desgewenst?) maar plaats zijn voor slechts vier inzittenden.

Dankzij extra luxe, comfort, gadgets en een hoogwaardige afwerking zou de toekomstige X8 SUV hét vlaggenschip van BMW kunnen worden, zeker als de geruchten over een potente X8 M versie met 600+ pk steeds luider gaan weerklinken. Interne concurrentie met de Rolls Royce Cullinan vrezen ze niet, wel richten ze hun pijlen op de Audi RS Q8, Range Rover SVAutobiography, Mercedes-AMG GLS63, …

Preview: BMW X8 (2021)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...