Poll: BMW M8 Competition vs Ferrari GTC4 Lusso vs Nissan GT-R (2020)

Video: BMW M8 Competition vs Ferrari GTC4 Lusso vs Nissan GT-R (2020)Drie snelle GT’s waarvan er maar ééntje de snelste (en dus het beste?) zijn…

Bij een blitse sportwagen draait het meer om enkel een snelle 0-100 chrono of toptijd rond de fabelachtige Nürburgring, anderzijds geven dergelijke rationele/meetbare omstandigheden wel een mooie indicatie van het prestatiepotentieel. Onze Britse collega’s van CarWOW hebben een BMW M8 Coupé (in de Competition topversie), Ferrari GTC4 Lusso en Nissan GT-R tegen elkaar gezet en gekeken wie nu écht het snelste is.

De meest moderne is de BMW M8 Coupé Competition die een 4.4-liter V8 met 625 pk in het vooronder heeft liggen, desgewenst de jouwe voor minimaal 171.500 euro. De Nissan GT-R rekent op zijn beurt op “slechts” een 3.8-liter V6, desondanks toch 570 pk sterk en met 102.200 euro relatief goedkoop. De Ferrari GTC4 Lusso is er ook met een V8 (inclusief T in benaming) maar hier hebben we te maken met de 6.3-liter V12 en diens 690 pk. Al weegt zo’n twaalfcilinder uiteraard een pak meer wat nefast is voor snelle sprintjes en dan zwijgen we nog de stevige vanafprijs van 270.000 euro!

BMW M8 Coupé vs Ferrari GTC4 Lusso vs Nissan GT-R

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...