Preview: Volkswagen Tiguan facelift (2020)

Preview: Volkswagen Tiguan facelift (2020)Volkswagen komt in de nabije toekomst met een opgewaardeerde Tiguan.

Sinds de lancering van de Tiguan SUV in 2008 heeft Volkswagen al meer dan zes miljoen exemplaren verkocht, een mooie prestatie want daarmee is het de bestverkopende wagen in het gamma. De tweede generatie werd voorgesteld in 2016 wat de tijd rijp maakt voor een deugddoende opfrisbeurt, zowel voor de klassieke Tiguan als de grotere Tiguan Allspace koetswerkvorm.

Nog dit jaar zal VW die voorstellen met de nodige progressie op vlak van design, techniek en gadgets. Visueel mogen we diverse elementen van de nieuwe Golf verwachten terwijl het op motorisch vlak vooral uitkijken naar een Tiguan GTE plug-in hybride variant (met 240 pk?) en misschien zelfs een krachtigere Tiguan R uitvoering!

Lees hier onze rijtest met de huidige Volkswagen Tiguan 2.0 TDI!

Preview: Volkswagen Tiguan facelift (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...