Video: CarWoW test de Volvo XC40 Recharge plug-in hybride (2020)

Video: CarWoW test de Volvo XC40 Recharge plug-in hybride (2020)Inpluggen maar!

Na de (beoogde) succes met de reguliere Volvo XC40 modellen is het nu de beurt aan de geëlektrificeerde uitvoeringen. De XC40 T5 Twin Engine plug-in hybride werd intussen omgedoopt tot XC40 Recharge, ietwat (lees: zéér) tegenstrijdig want de zuiver elektrische XC40 noemt eveneens Recharge.

Maar laat die “unieke” benaming de pret niet drukken! In ruil voor (minstens) 47.880 euro geniet je van 262 pk en een CO2 uitstoot van minder dan 45 g/km wat de in Gent gebouwde Zweed direct zéér fiscaal aantrekkelijk maakt. Zuiver elektrisch moet je ongeveer 50 km ver geraken.

Lees hier onze rijtest met de Volvo XC40 T5 AWD!
Lees hier onze rijtest met de Volvo XC40 D4!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...