Mazda3 is de mooiste auto van 2020!

Mazda3 is de mooiste auto van 2020!De compacte Mazda3 wint de “World Car Design of the Year 2020” titel.

Alles is relatief natuurlijk en over smaken/geuren/kleuren valt niet te twisten. Maar bij de recente World Car Awards verkiezing won de Mazda3 toch de titel “World Car Design” met een jury van 86 autojournalisten uit 25 landen. In 2015 pakte overigens de speelse Mazda MX-5 dezelfde prestigieuze titel!

Als Europe Design Director komt een deel van deze internationale lofzang op de rekening van de getalenteerde (en sympathieke!) landgenoot Jo Stenuit. Tezamen met zijn team heeft Jo de knappe Kodo designtaal zodanig geperfectioneerd dat het de Mazda3 (te verkrijgen als hatchback en Berline) laat schitteren, zowel stilstaand als in beweging. Dat vroeg uiteraard de nodige tijd, discipline en vakmanschap, zo creëren de subtiele golvingen in combinatie met licht en schaduw een natuurlijke vitaliteit.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...