Preview: Ferrari SF90 Stradale Spider (2021)

Preview: Ferrari SF90 Stradale Spider (2021)Komt er ook een dakloze versie van de SF90 Stradale, Ferrari’s eerste plug-in hybride?

De fabelachtige LaFerrari maakte gebruik van hybridetechniek, de allereerste plug-in hybride van Ferrari is de gloednieuwe SF90 Stradale. Deze positioneert zich boven de 812 Superfast en maakt deel uit van het klassieke gamma, de productie zal dus beperkt maar niet gelimiteerd zijn. Maar liefst vier motoren (één 4.0-liter V8 en drie elektromotoren) zorgen voor een systeemvermogen van 1.000 pk, goed voor een 0-100 chrono in 2,5 seconden en 6,9 seconden voor de 0-200 sprint!

Midden 2019 werd de SF90 Stradale voorgesteld, de grootste Ferrari fanboys zullen midden 2020 van hun nieuwste speeltje kunnen genieten. Toch als ze ongeveer 650.000 euro richting Maranello overgemaakt hebben. Een dergelijke koperspubliek zou eveneens geen neen zeggen tegen een dakloze versie, iets waar ze bij Ferrari vermoedelijk ook oren naar hebben. Je interesse (en chequeboek) kenbaar maken bij Ferrari Monza (Gent), FMA (Antwerpen) of Ferrari Francorchamps (Waver) kan helpen! (Impressie’s via auto-moto.com en Aksyonov Nikita)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...