Poll: BMW X7 vs Mercedes GLS vs Tesla Model X (2020)

Poll: BMW X7 vs Mercedes GLS vs Tesla Model X (2020)Aan welke luxueuze zevenzitter wil jij (gemakkelijk) 100.000 euro uitgeven?

Luxueuze SUV’s genoeg maar wanneer je frequent meer dan vijf inzittenden van A naar B wil vervoeren is de keuze minder groot. Een busje leent zich daartoe uiteraard beter maar dat is niet voor iedereen weggelegd, zeker omdat er ook een BMW X7, Mercedes GLS en Tesla Model X bestaan! De X7 en GLS zijn logische concurrenten en beiden respectievelijk recent gelanceerd en opgefrist, de Amerikaanse uitdager gaat al wat langer mee en doet het op alle vlakken anders. Maar daarvoor hoeft hij zich niet voor de schamen.

CarWOW zette het kolossale trio tegenover elkaar in de GLS400d (3.0-liter zes-in-lijn diesel, 330 pk, vanaf 90.750 euro), X7 M50i (4.4-liter V8 benzine, 530 pk, vanaf 116.000 euro) en de Model X Long Range (dual E-motor, 422 pk, vanaf 93.600 euro) uitvoering, naast de zeven zitplaatsen is vierwielaandrijving ook slechts een van de weinige gemeenschappelijke kenmerken in deze configuraties.

BMW X7 vs Mercedes GLS vs Tesla Model X

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...