Video: CarWOW test de Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic (2020)

Video: CarWOW test de Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic (2020)Behalve een behoorlijk lange naam heeft de Land Rover Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic ook een 550 pk sterke 5.0-liter V8 in het vooronder!

De technisch gerelateerde Jaguar F-Pace en Range Rover Sport krijgen een herkenbare SVR badge mee, voor de knappe(re) Land Rover Velar toveren de Britten een SVAutobiography Dynamic type-aanduiding tevoorschijn. Welke terminologie ze ook mogen gebruiken, de 5.0-liter V8 levert een gezonde 550 pk / 700 Nm en dat moet sowieso een feest zijn! Mat Watson van CarWOW neemt ons hier mee met de minimaal 112.950 euro kosten Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic. Dit of toch maar een Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, BMW X3M, Mercedes-AMG GLC63 of Porsche Macan Turbo?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...