Officieel: Polestar Precept Concept (2020)

Officieel: Polestar Precept Concept (2020)Met de Precept Concept kijkt Polestar naar de toekomst.

Op het Autosalon van Genève zal Polestar de Precept Concept voorstellen, een blitse vierdeurs GT met stevige wielbasis van 3,1 meter, reusachtige velgen en camera’s in de plaats van zijspiegels. Concrete productieplannen zijn er anderzijds niet, Polestar wil met de Precept eerder haar visie wereldkundig maken omtrent design, duurzame interieurmaterialen en UX design.

Wel gaan we er vanuit dat Polestar diverse (stijl?)elementen zal overnemen voor toekomstige modellen. Denk aan de “Polestar Smartzone” (die andere merken gewoon als grille omschrijven) die radarsensoren, highres camera’s en rijhulpsystemen omvatten, het nieuwe infotainmentsysteem of de milieuvriendelijke zetelbekleding die gemaakt is van gerecycleerde PET flessen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...