Officieel: Bugatti Chiron Sport Edition Noire Sportive (2020)

Officieel: Bugatti Chiron Sport Edition Noire Sportive (2020)De 250ste Bugatti Chiron is behoorlijk zwart.

Feest in Molsheim! Daar is namelijk de 250ste Bugatti Chiron geproduceerd waarmee ze over de helft zijn, inderdaad er worden maar 500 exemplaren gebouwd van de Veyron opvolger. Die moest het na enkele jaren doen met een eindeloze reeks aan special editions om de verkoop op peil te houden, daarvan heeft de Chiron veel minder last.

Specifiek is mooie productiemijlpaal een Chiron Sport in de Edition Noire Sportive uitvoering (tot 20 stuks gelimiteerd) waarbij zwart het toverwoord is tijdens het configuratieproces. Ook deze hypercar is voorzien van een 8.0-liter W16 met 1.500 pk en 1.600 Nm waarmee je een (begrensde) topsnelheid van 420 km/u kan halen!

In de wandelgangen horen we dat er nog 150 Chiron’s in de maak zijn, dat maakt dat er nog maar 100 exemplaren te koop zijn. Snel je interesse (en minimaal 2 miljoen euro) kenbaar maken bij Bugatti Brussels is de boodschap.

De Bugatti Chiron Sport Edition Noire Sportive is aanwezig op het Autosalon van Genève 2020!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...