Teaser: Volkswagen Golf GTI (2020)

Teaser: Volkswagen Golf GTI (2020)Hallo nieuwe Golf GTI!

Eerst stuurde Volkswagen een eerste beeld van de nieuwe Golf GTD de wereld in, nu volgt een soortgelijke voorbumper van de nieuwe Golf GTI. Beide zullen wereldkundig gemaakt worden op het Autosalon van Genève, tegen het najaar moeten de potente Golf’s dan bij de lokale verdeler staan.

Verdere details blijven momenteel uit, net zoals jullie zien we smalle/typerende LED dagrijverlichting in de lichtblokken, een frisse roodtint en een unieke GTI voorbumper (met opnieuw LED dagrijverlichting in een honinggraadpatroon). De bestaande 2.0-liter TSI zal op post blijven, hetzij met (minimaal) 245 pk en op termijn 300 pk voor de straffere Golf GTI TCR. Een nieuwe Golf R maakt deze 8ste generatie compleet met vermoedelijk 333 pk!

Lees hier onze rijtest met de huidige Volkswagen Golf GTI TCR!

Teaser: Volkswagen Golf GTI (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...