Officieel: Dacia Anniversary special edition (2020)

Officieel: Dacia Anniversary special edition - 15 Ans (2020)Om de 15-jarige aanwezigheid in Europa te vieren lanceert Dacia een aantrekkelijke/feestelijke Anniversary uitvoering van Logan MCV, Sandero, Lodgy en Duster!

Desondanks het imago van “budgetmerk” kan niemand twijfelen aan het succes van Dacia, in 2019 behaalde het voor de zevende jaar op rij een nieuw verkooprecord met 564.000 verkochte wagens. Vooral de Duster en Sandero blijven het goed doen in Europa.

Behalve de puike verkoopcijfers heeft het Roemeense automerk (dat opereert onder de Franse vleugels van Renault) nog een reden tot vieren, namelijk hun 15-jarige aanwezigheid in Europa. Daarvoor komen ze met Anniversary special edition van de Sandero, Logan MCV, Lodgy én Duster uiteraard.

Een Dacia Anniversary is verkrijgbaar in vijf kleuren (waarvan het Iron Blue een nieuwkomer is), zwarte parelmoerafwerking voor de zijspiegels en 16” velgen (of 17” lichtmetalen velgen bij de Duster). Op de voordeurdrempers krijg je een blitse “15 Ans” inscriptie. Binnenin prijkt een specifieke zetelbekleding en blauwe sierelementen op de verluchtingsroosters, de deurgrepen en de voetmatten voor- en achteraan.

Deze heugelijke special edition beschikt standaard over parkeersensoren en achteruitrijcamera, automatische airconditioning en een 7”-aanraakscherm met navigatie, verkeersinformatie, radio, USB-aansluiting en Bluetooth. In het geval van Lodgy komen daar nog elektrische ruiten achteraan bij.

Vanaf 3 maart 2020 kan je bij de Dacia verderler een bestelbon tekenen, gaande van 13.390 euro (Sandero TCe 90) tot 19.790 euro (Duster TCe 150).

Lees hier onze rijtest met de nieuwe Dacia Duster!
Lees hier onze rijtest met de vernieuwde Dacia Sandero!

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...