Verkoop Polestar 2 van start in Belgie!

Meet & Greet: Polestar 2 EV 78 kWh (2019)De Belgische webshop van Polestar is open en daarmee gaat de verkoop van de zuiver elektrische Polestar 2 (aan minimaal 59.800 euro) van start!

Na de eerdere roadshow en de (sterk gesmaakte) aanwezigheid op het Autosalon van Brussel maakt Polestar zich nu écht klaar voor de eerste volwaardige stapjes (lees: zeg gerust stappen!) te zetten in autoland. Met de opening van online shop verwelkomt Polestar de eerste échte Belgische bestellingen voor de Polestar 2 in ruil voor 59.800 euro. De eerste leveringen worden tegen de zomer verwacht.

In tegenstelling tot de Polestar 1 plug-in hybride is de Polestar 2 een zuiver elektrische crossover/fastback met een 78 kWh batterij, twee elektromotoren (waardoor je dus kan spreken over vierwielaandrijving), 408 pk / 660 Nm, 440 liter bagageruimte en een rijbereik van 470 km (WLTP). Naast enkele personalisatiemogelijkheden (interieurafwerking, lakkleur, …) is er enkel een Performance Pack (voor de dynamische meerwaardezoeker…) én een trekhaak (tot 1.500 kg!) terug te vinden op de optielijst. Het hightech Android Automotive besturingssysteem zit reeds in de basisuitrusting.

Polestar wil jaarlijks ongeveer 30.000 exemplaren van de Twee produceren (én verkopen), na verloop van tijd zal er dan ook een aantrekkelijk geprijsde instapversie komen met vermoedelijk een kleinere batterij (inclusief behorend) rijbereik. Reken daarvoor op ongeveer 39.000 euro.

De online verkoop van de Polestar 2 moet silky smooth verlopen aldus de Zweedse Chinezen (of Chinese Zweden?), toch zullen er spoedig enkele fysieke Polestar Spaces opduiken in de Belgische centrumsteden waar je de zuiver elektrische fastback van dichtbij kan ontdekken/ontmoeten! De Tesla Model 3 heeft hierdoor (eindelijk) een volwaardige concurrent.

Je Polestar 2 configureren/bestellen kan via www.polestar.com/nl-be/polestar-2/configurator.

Lees hier alles omtrent de Polestar 2!
Lees hier onze rijtest met de Polestar 1!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...