Video: Autocar test de vernieuwde Jaguar F-Type (2020)

Video: Autocar test de vernieuwde Jaguar F-Type (2020)Moeten we het verlies van de 3.0-liter V6 in de knappe Jaguar F-Type een plaats geven?

De Jaguar F-Type werd recentelijk vernieuwd en dat zie je gemakkelijk aan de nieuwe grille, nieuwe (smallere!) LED lichtblokken en een digitaler interieur, qua koetswerkbouw is er nog steeds keuze tussen een coupé en dakloze Convertible.

De bestaande 3.0-liter V6 werd geschrapt maar in ruil kregen we wel een extra (achterwielaangedreven (!) en 450 pk sterke) variant van de 5.0-liter V8 die ook beschikbaar is met 575 pk. De 300 pk sterke 2.0-liter viercilinder functioneert nog steeds als instapversie.

Kan Jaguar met de F-Type het de Porsche 911 (992) en Mercedes-AMG GT moeilijk maken? Simon David van Autocar zocht het voor ons al even uit in het zonnige Portugal! In ruil voor minimaal 65.100 euro kan je het uiteraard zelf ook uittesten!

Nog méér bewegend beeldmateriaal van de vernieuwde Jaguar F-TypeDeel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...