Belgische prijs Kia Ceed Plug-in Hybrid (2020): vanaf 35.390 euro

Officieel: Kia Ceed Plug-in Hybrid (2019)De praktische Kia Ceed SW Plug-in en funky XCeed Plug-in hebben hun prijs!

De Ceed SW Plug-in Hybrid en XCeed Plug-in Hybrid vervolledigen het PHEV gamma van Kia dat reeds uit de Niro Plug-in en Optima Plug-in bestaat. De Ceed plug-in hybrides combineren de 1.6-liter Kappa viercilinder benzinemotor met een elektrische motor die wordt gevoed door een 8,9 kWh lithium-polymeer batterij. Goed voor 141 pk / 265 Nm die via een zestraps automaat met dubbele koppeling richting de vooras lopen.

Zuiver elektrisch kan je tot 58 km (XCeed) of 60 km (Ceed SW) geraken in ideale omstandigheden waarbij het Virtual Engine Sound System voor een geluidssignaal zorgt om zwakke weggebruikers te waarschuwen. Opladen kan in 3 uur aan een 16A (AC) laadpaal maar lukt ook perfect (wel iets langer) aan een klassiek 230V stopcontact. Fiscaal gezien is de CO2 uitstoot van respectievelijk 29 g/km (Ceed SW) en 32 g/km (XCeed) zéér aantrekkelijk!

De eerste exemplaren van de Ceed SW Plug-in (vanaf 35.390 euro) en de XCeed Plug-in (vanaf 36.490 euro) arriveren tegen de lente bij de Belgische Kia verdeelpunten. Ook deze genieten van standaard 7 jaar of 150.000 kilometer fabrieksgarantie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...