Teaser: Hyundai i30 facelift (2020)

Teaser: Hyundai i30 facelift (2020)De vernieuwde Hyundai i30 doet het met een stoere vormgeving, scherpe lijnen en nieuwe LED lichtblokken!

Op het Autosalon van Genève zal Hyundai de gloednieuwe i20 presenteren, daarnaast krijgen we ook de i30 in vernieuwde vorm te zien. Eind 2018 werd de compacte middenklasser al eens getrakteerd op een update maar dat was voornamelijk om het motorengamma WLTP proof te maken, nu ondergaat het model een volledige opfrisbeurt!

Naast een frisse vormgeving met nieuwe bumpers, LED lichtblokken (voor+achteraan) en nieuwe 16” tot 18” lichtmetalen velgen wordt het interieur ook gemoderniseerd. Zo krijgen de i30 een digitaal dashboard en groot 10” infotainmentsysteem met moderne goodies mee!

Het eerste beeldmateriaal dat Hyundai vrijgeeft is van de sportief ogende i30 N-Line, het succes van die blitse hatchback zorgt ervoor dat ook de praktische i30 Wagon een dergelijke versie zal meekrijgen! Meer details omtrent het motorengamma volgen later, het is vooral uitkijken naar de al dan niet aanwezigheid van een plug-in hybride!

Teaser: Hyundai i30 facelift (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...