Teaser: Kia Sorento (2020)

Teaser: Kia Sorento (2020)Een gloednieuwe Kia Sorento SUV is onderweg richting het Autosalon van Genève.

De vierde generatie Sorento beleeft zijn wereldpremière op het Autosalon van Genève (maart 2020) al verzacht Kia het wachten door enkele (vage) beelden vrij te geven. De nieuwe Sorento is de eerste die gebruik zal maken van een gloednieuw SUV platform wat moet zorgen voor een riante binnenruimte en dus een praktisch gebruiksgemak. Onderhuids is het voornamelijk uitkijken naar de zuinige plug-in hybride motorisatie.

De Sorento is de grootste SUV telg van Kia en positioneert zich boven de Stonic, XCeed en Sportage. Wereldwijd waren de eerste drie generaties op 18 jaar (gelanceerd in 2002) goed voor meer dan drie miljoen verkochte exemplaren.

Teaser: Kia Sorento (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...