Officieel: Subaru Impreza e-Boxer (2020)

Officieel: Subaru Impreza e-Boxer (2020)Na de XV en Forester voorziet Subaru nu de Impreza van de hybride e-Boxer technologie.

Tegen mei 2020 komt de Subaru Impreza e-Boxer naar ons land met opgefriste bumpers, tienspaaks 17”/18” velgen en strakke lichtblokken maar dé nieuwigheid zit onder de motorkap. Net zoals de XV e-Boxer en Forester e-Boxer krijgt bij de Impreza e-Boxer een 2.0-liter viercilinder benzinemotor (150 pk) de hulp van een elektromotor (17 pk) in combinatie met een CVT automaat en permanente vierwielaandrijving.

Korte afstanden (maximaal 1,6 km) kan je zuiver elektrische afleggen (tot 40 km/u), met een rustige rijstijl kan je gemakkelijk 10% brandstof besparen aldus Subaru. Om het gekende rijplezier te waarborgen werden de elektromotor en batterijpack doordacht gepositioneerd met het oog op een optimale gewichtsverdeling en laag zwaartepunt.

Standaard rekent de Subaru Impreza e-Boxer op de vooruitstrevende EyeSight Driver Assist Technology met extra veiligheid/rijhulp in de vorm van Subaru Rear Vehicle Detection, Reverse Automatic Braking en Front View Monitor. Met drie rijmodi (Normal, Motor Assist en EV Drive) kies je de perfecte rijparameters en kan je de energiestroom mooi mee volgen via het infotainmentssyteem, de X-Mode voor extra grip zorgt.

Bestellingen worden reeds opgenomen bij je favoriete Subaru verdeelpunt aan minimaal 29.995 euro (Comfort), 32.995 euro (Luxury) of 34.995 euro (Premium). De 114 pk / 150 Nm sterke Impreza 1.6i start bij 24.995 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...