Preview: Hyundai i20 (2020)

Preview: Hyundai i20 (2020)Hyundai geeft de eerste schetsen van de nieuwe i20 vrij.

Op het Autosalon van Genève (maart 2020) zal Hyundai de 3de generatie i20 onthullen. Deze compacte stadswagen zal enkel in een vijfdeurs koetswerkvorm komen, de driedeurs keert niet terug. Of er ook een nieuwe i20 Active met avontuurlijke vormgeving op de planning staat willen de Koreanen nog niet bevestigen of ontkennen.

Hyundai spreekt van een nieuwe Sensuous Sportiness designfilosofie die hier voor het eerst gebruikt zal worden en erna ook bij andere nieuwigheden zal opduiken. We hopen dat het uiteindelijke productiemodel van de i20 eveneens een imposante zeshoekige grille, grote velgen, smalle LED lichtblokken vooraan en doorlopende LED lichtstrook achteraan meekrijgt, stiekem kijken we al uit naar een sportieve i20 N-Line. En aangezien Thierry Neuville met een i20 WRC bolide rijdt zou een volwaardige i20 N ook nog niet geheel onlogisch zijn…

Meer details omtrent technologie, motoren en gadgets volgt later.

Lees hier onze rijtest met de huidige Hyundai i20 1.0 T-GDi!

Preview: Hyundai i20 (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...