Officieel: Ford GT update (2020)

Officieel: Ford GT update (2020)Méér vermogen voor de Ford GT (MY20)!

Goed nieuws voor de 250 GT’s die Ford zal bouwen in 2020 want de supersportwagen krijgt meer vermogen, betere koeling (altijd handig op het circuit) en een luidkeelse Akrapovič uitlaat van titanium. De 3.6-liter V6 EcoBoost met twee dikke turbo’s levert nu 660 pk wat 13 pk meer is als voordien.

De Amerikaanse autobouwer zet met deze modeljaarupdate (MY20) de GT opnieuw in de spotlights, een exemplaar kopen zit er jammer genoeg niet meer bij gezien de volgeboekte productie. Wie toch nog ergens een bestelbon kan tekenen kan gaan voor de Ford GT Liquid Carbon uitvoering (met naakte koolstofvezel!) of een historisch correcte Ford GT Gulf Racing Heritage Livery!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...