Video: Abarth Stories – Thierry Boutsen (2020)

Video: Abarth Stories - Thierry Boutsen (2020)De getalenteerde Thierry Boutsen verplaatst zich vanaf heden in een exclusieve Abarth 695 70° Anniversario!

Met de nieuwe Abarth Stories videoreeks benadrukt de gelijknamige Italiaanse sportwagenbouwer zijn meest passievolle modellen. De eerste aflevering draait om niemand minder dan onze landgenoot Thierry Boutsen die al meer dan twintig jaar meedraait in de autosportwereld (ondermeer actief in de Formule 1!). Thierry maakt kennis in Monaco met de feestelijke Abarth 695 70° Anniversario én was zodanig onder de indruk dat hij zowaar ééntje bestelde!

Thierry Boutsen leerde zijn moeder rijden in een Fiat 500 én heeft een originele 500 (uit 1957) in zijn bezit. De exclusieve 695 70° Anniversario is afgewerkt in dezelfde kleurstelling en maakt daarmee mooi de brug tussen het verleden en toekomst. Zijn meest moderne Cinquecento maakt indruk met zijn lichte koetswerkbouw, wendbaarheid, krachtige prestaties (180 pk), ideale wegligging en performante remmen aldus Boutsen die in het Prinsendom woont!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...