Video: Tesla Model 3 vs Tesla Model S vs Tesla Model X (2020)

Video: Tesla Model 3 vs Tesla Model S vs Tesla Model X (2020)Welke Tesla is nu het snelst?

Dat een Tesla met zijn krachtige elektromotor én directe vermogensafgifte behoorlijk snel voor de dag komt moeten we jou niet meer vertellen en ook de Taycan, M3 Berline, C63 AMG, Range Rover Sport SVR en AMG GT63 4-Door kunnen erover meepraten.

Maar wat als je de Tesla’s het tegen elkaar laat uitvechten? Het Britse AutoTrader bracht een Model 3, Model 3 Performance, Model S Performance en Model X Long Range bij elkaar en liet ze tegen elkaar racen. De compacte Model 3 is een pak lichter en hoeft zich met zijn 73 kWh batterij nergens voor te schamen maar om de Model S Performance – voordien Model S P100D – te verslaan met zijn 100 kWh batterij moet je van goede huize zijn…

Lees hier onze rijtest met de Tesla Model 3 Performance!
Lees hier onze rijtest met de Tesla Model S P100D!
Lees hier onze rijtest met de Tesla Model S 100D!
Lees hier onze rijtest met de Tesla Model X P100D!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...