Gepersonaliseerde nummerplaten blijven populair (2020)

Gepersonaliseerde nummerplaten blijven populair (2020)Vorig jaar werden er 6.500 gepersonaliseerde nummerplaten ingeschreven.

Sinds 2014 kan je in België in ruil voor 1.000 euro een eigen nummerplaatcombinatie kiezen op enkele uitzonderingen na. Dat was behoorlijk populair waardoor de regering de prijs optrok tot 2.000 euro. Vervolgens vielen de aanvragen bijna volledig stil … en de prijs terug naar 1.000 euro ging.

Intussen staat de teller op meer dan 28.500 gepersonaliseerde nummerplaten waarvan er 6.503 uitgegeven werden in 2019. Naast de promotionele (bedrijfsnamen) en functionele (reeksen) nummerplaten zijn ook de eigennamen en grappige combinaties (de ene al wat beter dan de andere) behoorlijk in trek.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...