Video: AutoExpress test de nieuwe Ford Puma (2020)

Video: AutoExpress test de nieuwe Ford Puma (2020)Kan de veelbelovende Ford Puma het waar maken in het drukke crossover segment?

Ford had met de Edge reeds een crossover in de catalogus al was die eerder ontwikkeld voor de Zuid-Amerikaanse markt, met de Puma mikken ze volmondig op de Europese consument. Dergelijke crossovers (denk aan de 2008, Captur, Juke, Renegade, 500X, …) zijn intussen veelvoudig aanwezig waardoor Ford de Puma naam opvist van een compacte sportcoupé uit de jaren ’90. De Puma werkt verder op de (geslaagde) bouwstenen van de Fiesta wat de bruikbaarheid en vooral de rijdynamiek ten goede moet komen.

De lokale Ford verdeler zal jou een Puma bezorgen in ruil voor minimaal 23.200 euro.Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...