Teaser: zuiver elektrische Maserati GranTurismo (2021)

Teaser: zuiver elektrische Maserati GranTurismo (2021)De nieuwe Maserati GranTurismo (en dakloze GranCabrio afgeleide) krijgt een zuiver elektrische aandrijflijn mee!

De eerste generatie Maserati GranTurismo was bijna 12 jaar in productie en kreeg diverse (en vooral luidkeelse) uitvoeringen, de allerlaatste special edition was de Zeda die het pensioen aankondigde. Nu geven de Italianen uit Modena een eerste teaser vrij waarbij het geluid dé bepalende factor is. Want gezien de keuze voor een 100% elektrische aandrijflijn zal de volgende Maserati GranTurismo alvast een andere soundtrack leveren als voordien…

De nieuwe aandrijflijn zal zijn debuut maken tegen 2021, midden 2020 moeten we eerst nog de Alfieri (?) krijgen die rekent op een zescilinder middenmotor layout en daardoor het sportieve DNA van Maserati moet benadrukken.

Lees hier onze rijtest met de Maserati GranTurismo MC Stradale!
Lees hier onze rijtest met de Maserati GranCabrio Sport!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...