Video: Will Smith speelt Lyft taxichaffeur met de Porsche Taycan (2020)

Video: Will Smith speelt Lyft taxichaffeur met de Porsche Taycan (2020)De ideale Bad Boys 3 promotie!

Om de derde Bad Boys film – met landgenoten Adil El Arbi en Bilall Fallah als regisseurs! – op gepaste wijze te promoten voorzag sponsor Porsche niemand minder dan Will Smith himself van een gloednieuwe Taycan Turbo S waarmee hij voor Lyft taxi (een Uber concurrent) speelde in het zonnige Miami. In de “Bad Boys for life” actiefilm is passeert er behoorlijk zichtbaar een 911 Carrera 4S in de knappe Gentian Blue koetswerkkleur terwijl de Taycan een beperktere rol krijgt in onderstaande promo.

Zelf zo’n Taycan Turbo S voor de deur parkeren kan vanaf 191.724 euro, de eerste Belgische exemplaren moeten tegen de lente toekomen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...