Officieel: Opel Insignia GSi facelift (2020)

Officieel: Opel Insignia GSi facelift (2020)Opel heeft opnieuw een snelle Insignia Grand Sport GSi en Insignia Sports Tourer GSi met 230 pk in het gamma!

Op het Autosalon van Brussel stonden zowel de vernieuwde Insignia Grand Sport als praktische Insignia Sports Tourer evenknie, voor de sportievelingen heeft Opel nu ook haar snelle(re) GSi modellen opgefrist. De 2.0-liter benzinemotor levert 230 pk / 350 Nm (wat 30 pk minder is als voordien) en komt steeds met de 9-traps automaat en Twinser vierwielaandrijving.

Naast een sportievere vormgeving (met ondermeer chroom “slagtanden” in de grille) krijgen de Insignia GSi’s ook performante Brembo remschijven met vier zuigers per klauw, FlexRide sportophanging (met een Standard, Tour, Sport en Competition rijmodi), een sportief afgesteld onderstel en slimme torque vectoring voor een dynamisch weggedrag.

Midden 2020 staat de opgefriste Insignia GSi bij de lokale Opel dealer. Prijzen volgen tegen dan!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...