Video: The Story Of Porsche – Formula E (2020)

Video: The Story Of Porsche - Formula E (2020)Hoe vergaat het Porsche in de zuiver elektrische Formula E?

Het riante motorsport palmares van Porsche doet menig raceteams ongetwijfeld dromen … maar wat als de Duitsers uit Stuttgart in een gloednieuw elektrisch racegebeuren aantreden met weinig tot geen echte ervaring? De getalenteerde Andre Lotterer en Neel Jani achter het stuurwiel geeft hun alvast een goede start maar Porsche zou Porsche niet zijn als ze niet voor de 1e plaats zouden strijden.

Bekijk hier de documentaire omtrent het eerste seizoen Formule E (2019-2020) van Porsche en de moeilijke aanloop daarnaartoe, al behaalde ze in de eerste race wel direct de tweede plek! Hun deelname aan deze koninginnenklasse maakt de perfecte (marketingtechnische) brug naar de veelbelovende en bijzonder krachtige Taycan!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...