Officieel: Coyote Up (2020)

Officieel: Coyote Up (2020)Coyote blijft innoveren op vlak van rijhulpmiddelen en lanceert de nieuwe Up versie met spraakbediening.

Neen, de nieuwe Coyote heeft niets te maken met de gelijknamige Volkswagen Up. Wel komt de nieuwe Coyote Up de Coyote S vervangen met nieuwe technologie op basis van veiligheidsprognoses (predictieve veiligheid). Zo waarschuwt het handige rijhulpmiddel voor een gevaarlijke bochten en geeft het hier een ideale snelheid weer, dit op basis van artificiële intelligentie en de verzamelde data van mede Coyote gebruikers. Ook de Coyote NAV+ krijgt deze veiligheidsprognoses technologie mee.

De andere grote nieuwigheid van de Coyote Up is de doordachte spraakbediening. Zo kan je met “Hey Coyote” het systeem aanspreken en vervolgens eenvoudigweg meldingen doorgeven (“er zijn hier wegenwerken”, “er staat een auto op de pechstrook”, “er staat file”) in de eigen taal.

Daarnaast werd de interface van het 3,5” scherm ietwat aangepast om de leesbaarheid en bruikbaarheid te verhogen, de Coyote wisselt automatisch tussen dag/nachtmodus. Er is nu ook maar één fysieke knop voorhanden om meldingen door te geven.

De Coyote Up is de jouwe vanaf 229 euro en is te verkrijgen in de vele Coyote Stores en via de website.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...