Foto Special: Dream Cars – Autosalon Brussel (2020)

Foto Special: Dream Cars - Autosalon Brussel (2020) Paleis 1In Paleis 1 kan je tijdens het Autosalon wegdromen bij tientallen Dream Cars!

Aan auto’s geen gebrek op het Autosalon van Brussel 2020. Doorheen de verschillende Paleizen kan je alreeds de nodige droomwagens tegenkomen (denk aan de Nissan GT-R, Maserati Levante Trofeo, Mercedes-AMG GT Roadster, Audi RS’en, …) al betalen de liefhebbers toch best een klein supplement (7 euro) die hun toegang geeft tot de Dream Cars in Paleis 1.

Hier staan er maar liefst 40 exotische bolides die je (auto)hart sneller doen slaan, zelfs de occasionele pk-enthousiasteling zal bijzonder hartstochtelijk worden bij het aanschouwen van de Bugatti Chiron Sport, Aston Martin DBS Superleggera Volante, McLaren GT, Lamborghini Urus, Rolls Royce Cullinan Black Badge en vele anderen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...