Autosalon Brussel 2020 live: Skoda Octavia (Paleis 11)

Autosalon Brussel 2020 live: Skoda Octavia (Paleis 11)Frisser en functioneler dan ooit, de nieuwe Skoda Octavia!

Wat de Golf is voor Volkswagen is de Octavia voor Skoda, een volleerd succesmodel. Na meer dan 6,5 miljoen verkochte exemplaren staat de vierde generatie op het Autosalon van Brussel. Voorzien van méér technologie, rijhulp, connectiviteit en gadgets zal de Tsjech naar alle waarschijnlijkheid opnieuw puike verkoopcijfers voorleggen, na verloop van tijd volgt er opnieuw een avontuurlijke Octavia Scout, sportieve Octavia RS en een G-TEC versie op aardgas (CNG).

Net zoals bij de grotere Superb doet de nieuwe Skoda Octavia het ook met een iV plug-in hybride die nog zuiniger voor de dag komt dan het klassieke motorenpalet. Zowaar in twee smaken (204 pk of 245 pk) al moet je daarvoor wel nog geduld hebben tot eind 2020.

De gloednieuwe Skoda Octavia als Berline vierdeurs of praktische Combi nu te bestellen bij de lokale concessiehouder in ruil voor ongeveer 28.000 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...