Autosalon Brussel 2020 live: Mercedes A250e + B250e plug-in hybride (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2020 live: Mercedes A250e + B250e plug-in hybride (Paleis 5)Mercedes versterkt haar (ijzer)sterk fleetimago met een milieuvriendelijke plug-in hybride versie van de A-Klasse en B-Klasse.

Van de nieuwe A-Klasse en B-Klasse lanceert Mercedes op het Autosalon van Brussel een zuinige, moderne en vooral milieuvriendelijke plug-in hybride uitvoering. De A250e en B250e doen het met een 218 pk / 450 Nm sterke aandrijflijn en een CO2 uitstoot die onder de 30 g/km duikt, zuiver elektrisch moet je ongeveer 60 km ver geraken.

De A250e plug-in hybride kan je bestellen in ruil voor minimaal 40.293 euro, desgewenst in een strakke A250e Berline koetswerkvorm.

Naast de toevoeging van deze compacte plug-in modellen heb je ook een C-Klasse, E-Klasse, S-Klasse, GLC en GLE met stekkertechnologie, later zal daar een AMG GT73 bijkomen! Zuiver elektrisch heb je bij Mercedes de keuze tussen de EQC en EQV.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...