Autosalon Brussel 2020 live: Kia Ceed SW PHEV + Ceed PHEV (Paleis 4)

Autosalon Brussel 2020 live: Kia Ceed SW PHEV + Ceed PHEV (Paleis 4)Speciaal voor de Europese (fleet)markt komt Kia met een plug-in hybride variant van de Ceed SW en XCeed.

Met de funky XCeed crossover is de nieuwe generatie Kia Ceed compleet, op het Autosalon voegt de Koreaanse constructeur nu een milieuvriendelijke plug-in hybride motorisatie toe aan het klassieke diesel/benzinegamma. De PHEV aandrijflijn is beschikbaar voor de praktische Ceed SW break en XCeed crossover krijgt een 1.6-liter benzinemotor + elektromotor + lithium-polymeerbatterij mee. Die zorgt voor 141 pk / 265 Nm en een zover elektrisch rijbereik van 60 km, met een beperkte CO2 uitstoot van minder dan 50 g/km scoort hij de nodige zakelijke interesse.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...