Autosalon Brussel 2020 live: Ford Puma (Paleis 4)

Autosalon Brussel 2020 live: Ford Puma (Paleis 4)Worden jullie ook zo enthousiast van de nieuwe Ford Puma crossover?

Ford speelde reeds met de Edge in het populaire crossover segment al verwachten we net wat meer van de gloednieuwe Puma die (jammer genoeg) niets met zijn gelijknamige voorganger deelt. De Puma gaat verder op de Fiesta bouwstenen (en hopelijk dus ook een Puma ST evenknie) maar brengt het natuurlijk in een praktische en vooral hippe verpakking.

De nieuwe Ford Puma kan je bestellen vanaf 23.200 euro met keuze uit de 1.0-liter EcoBoost benzine (125 of 150 pk) of 1.5 EcoBlue diesel (120 pk). Vierwielaandrijving is hier niet beschikbaar, daarvoor moet je richting de eveneens gloednieuwe Kuga.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...