Autosalon Brussel 2020 live: Porsche Taycan (Paleis 11)

Autosalon Brussel 2020 live: Porsche Taycan (Paleis 11)Porsche steekt met de veelbelovende Taycan haar elektrische ambities niet onder stoelen of banken.

Het rijk (of beter gezegd: het alleenheerschap) van de Tesla Model S is voorbij nu Porsche met de Taycan ten tonele komt. Met een stevig(er) prijskaartje (vanaf 110.533 euro) is er wel nog een serieus gat tussen de twee zuiver elektrische (sport)berlines, de Taycan kan daarnaast terugvallen op meer moderne rijhulp, gadgets en veiligheidssystemen. Ook qua laadtechniek spant de Porsche momenteel de kroon, benieuwd of we over enkele jaren dit eerste elektrische product uit Zuffenhausen net zoveel op de straat zullen zien als de 911, Cayenne en Panamera. Al kan je op het circuit het een en ander uitsteken!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...