Autosalon Brussel 2020 live: Polestar 2 (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2020 live: Polestar 2 (Paleis 5)Neemt het Polestar verhaal een vliegende start met de 100% elektrische Polestar Twee?

Polestar staat voor het eerst als onafhankelijk merk op het Autosalon van Brussel. Omtrent de blitse Polestar 1 plug-in hybride waren we reeds zéér enthousiast (afgezien van het prijskaartje/gewicht), interessanter wordt het verhaal van de zuiver elektrische Polestar 2. Deze zal ongeveer 60.000 euro kosten (inclusief drie jaar gratis onderhoud) voor een 408 pk sterke versie met 470 km (WLTP) rijbereik, daarmee komt hij mooi in de buurt van de populaire Tesla Model 3. Aan de frisse vormgeving, modern interieur en talrijke gadgets van de Polestar 2 zal het alvast niet liggen!

De eerste Belgische Polestar 1’s worden begin 2020 afgeleverd, tegen de zomer komen de 2’s naar België. Intussen moeten de Polestar Spaces (hippe pop-up shops in de centrumsteden) opengaan waar ze je naar hartenlust kunnen informeren en begeleiden omtrent je toekomstige auto.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...