Autosalon Brussel 2020 live: Nissan Juke (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2020 live: Nissan Juke (Paleis 5)De gloednieuwe Nissan Juke is klaar voor een tweede (even succesvolle?) ronde!

Bij de lancering van de eerste generatie Juke (in 2009 nota bene) werd de excentrieke crossover op enig hooglach getrakteerd, vandaag de dag heeft elke zichzelf respecterende autoconstructeur een (soms zelfs meerdere) dergelijke koetswerkvariant in de aanbieding. De nieuweling doet het iets rustiger op designvlak, qua afwerking, rijhulp, connectiviteit en vooral interieurruimte (422 liter bagage!) gaat de funky Japanner er sterk op vooruit!

Motorisch is er momenteel maar één keuze in de vorm van de 1.0-liter driecilinder benzine (117 pk) met manuele zesbak of automaat met dubbele koppeling, onze glazen bol zegt ons dat er hier op termijn een plug-in hybride versie zal bijkomen. Bestellen kan vanaf 20.990 euro, de eerste leveringen zijn voorzien tegen het najaar.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...