Autosalon Brussel 2020 live: Mercedes GLA crossover (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2020 live: Mercedes GLA crossover (Paleis 5)Op het Autosalon is er een prominente plek voor de nieuwe Mercedes GLA crossover.

Na de digitale onthulling in december (een primeur voor het merk) staat de tweede generatie GLA in volle glorie te blinken op het Autosalon van Brussel. Deze compacte wereldpremière is (vermoedelijk) het sluitstuk van de vernieuwingsronde binnen het compacte gamma met een nieuwe A-Klasse, A-Klasse Berline, B-Klasse, CLA, CLA Shooting Brake en zevenzits GLB. De GLA wil zich tov van die laatste onderscheiden met zijn meer sportieve/lifestyle vormgeving, op (korte) termijn volgt er hier – naast de GLA35 AMG – een zuiver elektrische evenknie!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...