Autosalon Brussel 2020 live: Audi RS4 Avant, RS6 Avant, RS7 Sportback, RS3 en RS Q8 (Paleis 11)

Autosalon Brussel 2020 live: Audi RS4 Avant, RS6 Avant, RS7 Sportback, RS3 en RS Q8 (Paleis 11)Moeten er nog RS’en zijn?

Daar waar er vroeger slechts één RS model per keer in de riante Audi catalogus prijkte is er momenteel keuze uit diverse modellen. Ze hadden perfect in Paleis 1 bij de Dream Cars kunnen staan maar Audi zet ze gewoon op haar stand in Paleis 11. De RS Q3 Sportback, RS Q8, RS6 Avant en RS7 Sportback zijn gloednieuw terwijl de RS4 Avant eind 2019 werd opgefrist. Allen combineren ze het nodige prestatiepotentieel met een dagdagelijkse bruikbaarheid. Bij voorkeur met een kleurrijke lak, al is dat Lime Green van de RS Q3 Sportback wel héél intens.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...