Teaser: Aston Martin V12 Speedster (2021)

Teaser: Aston Martin V12 Speedster (2021)Dakloos genieten van een luidkeelse V12.

Na de Ferrari SP1 / SP2 Monza en McLaren Elva laat Aston Martin nu weten dat ze ook werk maken van een exclusieve Speedster zonder echte voorruit. Met een eenvoudige aankondig informeren ze de rijken der aarde hieromtrent maar échte details of beelden ontbreken op dit moment. Slechts 88 exemplaren staan op de planning inclusief peperduur prijskaartje en de nodige personalisatie.

Designmatig zal de mosterd gehaald worden bij de succesvolle (oa op Le Mans) DBR1 uit ’59 en de CC100 Concept uit 2013, op motorisch vlak rekenen de Britten op de 5.2-liter V12 turbobenzine uit de DBS Superleggera en DB11. Reken dus op minimaal 700 pk! Schakelen gebeurt via de 8-traps ZF transmissie.

De eerste exemplaren worden tegen 2021 afgeleverd, medio 2020 verwachten we meer informatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...